Bemutató

Regisztráció

Van lehetőség további személyeket regisztrálni ugyanahhoz az e-mail címhez, az alábbi módon:
A rendszerbe történő belépés után a személyes adatok menüponton belül a regisztráció almenüre kattintva meg tudja adni a további felhasználó azonosítóját, aki ugyanehhez az e-mail címhez fog tartozni.
Így egy belépéssel fog tudni kezelni több személyt is a rendszerben.

Felhasználási feltételek: (Kérem olvassa el és a szöveg végén található jelölőmezőt jelölje be, amennyiben elfogadja a feltételeket)

Adatvédelmi irányelv

Bevezető rendelkezések
Ez az Adatvédelmi irányelv a Bemutató Weboldalra érvényes. Amennyiben nem ért egyet ezen Adatvédelmi irányelvvel, kérjük, ne használja ezt a Weboldalt. Elkötelezettséget vállalunk a Webhelyet látogatók személyes adatainak védelme mellett.

Személyes információk
A feltett kérdések megválaszolása, kérések teljesítése, vagy egyéb interaktív ügyfélprogramok kezelése miatt szükségessé válhat bizonyos személyes információk bekérése, mint a név, cím, e-mail cím és telefonszám. Ha szolgáltatást kér vagy adatokat küld erre a Webhelyre, szükségünk lehet további információkra, melyek a kérés feldolgozásához, illetve teljesítéséhez szükségesek. Mindemellett, hacsak jogszabály elő nem írja, ezeket az információkat hozzájárulásuk nélkül nem közöljük harmadik féllel. A felhasználók által megadott személyes információkon felül, ezen Webhely használhat olyan technológiát, amely lehetővé teszi számunkra, hogy bizonyos műszaki információkat gyűjtsünk, mint például adatokat az Internet protokoll címről (IP), a számítógépek operációs rendszeréről, a böngészők típusáról, forgalmi mintákról és bármilyen kapcsolódó webhely címekről. Annak ellenére, hogy a személyes adatok továbbításával kapcsolatban mindig merülnek fel kockázatok, tekintet nélkül arra, hogy az személyesen, telefon vagy Interneten történik, és nincs olyan technológiai rendszer, amely tökéletesen biztonságos vagy feltörésbiztos lenne, minden tőlünk telhető erőfeszítést megteszünk a megfelelő intézkedések megtételére a személyes információk jogosulatlan elérésének, nem megfelelő használatának vagy helytelenségének megakadályozása és ezek kockázatának minimalizálása érdekében.

Változtatások
Bármikor, értesítéssel vagy anélkül megváltoztathatjuk a jelen Adatvédelmi irányelvet, illetve megváltoztathatjuk vagy megszűntethetjük a hozzáférést ehhez a Weboldalhoz, továbbá módosíthatjuk ezen oldalak tartalmát.

Amennyiben még nem regisztrált, a "Regisztráció" gomb lenyomásával megteheti azt.
A regisztrációhoz szüksége lesz egy azonosító számra, amelyet mindenki névre szólóan kap meg, továbbá egy létező e-mail címre, amit belépésnél a program mindig kérni fog.
Amennyiben a regisztráció sikeres volt, egy aktiváló e-mailt fog kapni, amely segítségével aktiválhatja regisztrációját.
Sikeres aktiválás után megkapja jelszavát, amellyel beléphet a rendszerünkbe.

© 1989 - 2024 Quadro Byte Zrt. • Minden jog fenntartva.

Bemutató

város

Adószám:

kapcsolattartó:

e-mail:

Fizetési tájékoztató
Quadro Byte Zrt.

Quadro Byte Zrt.

1036 Budapest,
Galagonya utca 5.

Telefon: +36 (1) 436-9932